Program 2 - ikke pakkerejse

Camino 2. Mozarabe

Granada - Cordoba


Deltagergebyr Dkk: 2500,-

Dette er ikke en pakke rejse.

Deltagergebyret dækker udelukkende turleder.

Nedenstående beløb kommer oveni.

Beløbene er kun vejledende. Du køber selv flybillet.

Du betaler selv undervejs for:

  • 8x Hotel/B&B                                        ca 2400,-kr
  • Måltider                                                 ca 1200,-kr
  • Transport i Spanien                               ca   600,-kr
  • Pilgrimspas                                            ca     20,-kr


Dag 8 / 24 km

I dag skal vi gå den sidste etape ind til Cordoba som er endestationen for denne fantastiske rejse fra Granada til Cordoba. Dagens vandring byder på landbrugsarealer så langt øjet rækker. Vi vandrer hele dagen mod Cordoba, hvor der venter en kulturel oplevelse i form af både jødisk, arabisk og romersk kultur, blandet godt op med ægte spansk varme og charme i de små gader og stræder fyldt med blomster og gadesælgere, og mange turister året rundt. Byen emmer af charme og her møder vi mange nationaliteter der alle har interesse i byens mange tilbud. Vi ser den Romerske bro og jødekvarteret inden vi indkvarteres på vores hotel. Mezquitaen tager vi i morgen.


Dag 9 Tog/bus/Fly

Dagen på egen hånd, anbefales at se Mezquitaen, før vi samles og tager toget over middag mod Malaga. Køb ikke flybillet der har afgang tidligere end kl  20:00

PROGRAM


Deltager antal: 10


Dag 1 / ankomst

Vi mødes i Malaga lufthavn senest kl 15:00. Herfra tager vi bussen til Granada, hvor vi indkvarteres på Hotel i byen.


Dag 2 / 8 km

Efter morgenmaden begiver vi os ud i byen. Vi får mulighed for at besøge Alhambra, det smukkeste anlæg fra Maurertiden. Vandringen starter stille i dag med at følge Caminoen ud af byen, hvorfra vi tager en Taxi til en lille bjerglandsby, Olivares. Herfra vandrer vi gennem en meget smuk dal langs floden, over hængebroen og bestiger bjerget op til landsbyen Moclin, hvor vi overnatter på et herberg, som er indrettet i et gammelt, spansk hus.


Dag 3 / 24 km

I dag skal vi opleve den maleriske tur ned fra bjerget fra Moclin til Alcala la Real. Det er et smukt syn nåt landskabet kommer til syne under morgendisen. Vi samler kræfter til den næste stigning, som bringer os ud i den næste dal. På vores vej ser vi de første oliventræer, som kommer til at præge ruten resten af ugen. Der er også mange blomstrende vildthegn langs Caminoen mod vores mål, hvor den næste borg venter på at blive udforsket. Vi sover på Hotel


Dag 4 / 25 km

Fra Alcala La Real til Alcaudete går turen gennem olivenmarker og ad gamle stier. Det er sparsomt med byer, og vi får den næste udfordring, når vi skal passere et vandløb. Her skal man holde tungen lige i munden. Vi holder pause i en andalusisk landsby under træernes skygge. Resten af dagen går det ad grusstier til vi når byen Alcaudete,  der men sin friske kilde byder os velkommen til byen. Vi sover på Hostal.


Dag 5 / 28 km

Efter nattens søvn og morgenmad, begiver vi os ud på nye eventyr. Vi ledes på strækningen i dag fra Alcaudete til Baena gennem flere  olivenmarker. Vildtområdet langs floden afbryder gårdsdagens udsyn over endeløse rækker af oliventræer. Det er et smukt syn når man kommer ned gennem markerne mod en azurblå sø. Vi holder et hvil ved en gammel nedlagt jernbane, inden vi begiver os ud på den sidste del ind til byen og vores hotel. Byen er værd at kigge lidt nærmere på, hvis man har kræfter tilbage. Her er fæstningsværker og gamle håndværk.


Dag 6 / 25 km

Godt ude af byen Baena kommer vi i dag til at følge et fladt plateau, og dagen byder på brede grusveje medens floden bugter sig på vores venstre side. Vi spiser madpakke under et skyggefuldt træ, og hviler os lidt, inden vi tager det sidste stykke ind til Castro del Rio. Vi finder vores overnatningssted i et spansk familie Hostal med en dejlig patio og søde værtsfolk. Byen har meget historie og byder på et malerisk indtryk med smukke planter hængt op ad de kridhvide vægge i de stejle gader.


Dag 7 / 20 km

Fra Castro del Rio går vi gennem et landskab der igen bugter sig langs floden indtil vi drejer fra og begiver os lidt opover igen, hvorfra vi får den smukkeste udsigt til både den by vi forlod og den næste lille landsby, som bliver vores frokoststed, Espejo en gammel oprindelig romersk landsby som mange af de andre byer vi har besøgt de forgående dage med det karakteristiske torv- Plazaen og kirken midt i byen. Eftermiddagen trækker vi ned over dalen og passerer en gammel romersk bro som nu ligger lidt neden for vejen og minder os om at her har gået mennesker i flere tusind år. Vi når Santa Cruz sidst på eftermiddagen efter at have passeret floden, og nu har vi brug for turens anden sidste hvil på Hostal.Spanien

Camino 2 Mozarabe

10 - 28 km

Pr. dag

150 km

Totale afstand

300 m/ 5 km

Stigning/ km

18'C

Laveste temp.

28'C

Højeste temp.

36 km

90 km

110 km

142 km

Copyright Travelonfoot @ All Rights Reserved