Granada-Cordoba

Granada til Cordoba

 

udbydes ikke forløbig     

Vandreturen starter i Granada, hvor der er mulighed for at se Alhambra. Gennem dette bjergrige område med stigningen på 300 m over 5 km fra hængebroen og op til landsbyen, går turen smuk og med udsigt til borge, kirker, tårne, romerske broer, olivenbakketoppe, solsikkemarker og blomstrende vildthegn.

 

På denne del af Caminoen er der også caféer og hyggelig andalusisk stemning til vores frokostpauser, floder der skal forceres, flade stykker, både grusstier, jordveje og asfalt. Siden Abu Abdullaj i begyndelsen af 1492 havde overgivet sig til de katolske monarker Isabella og Ferdinand, har pilgrimme begivet sig fra Andalusien til Santiago de Compostela, med oliventræerne som en slags rejseledsagere. Således i dag som igennem alle århundrederne, er ruten blevet genopmærket, så vandringsfolk med lyst til at finde ro, kan finde vej.


Vi vandrer med vores rygsæk på caminoen mod Santiago de Compostella. Godt humør og gå-på-mod rækker langt, men en god fysisk grundform er det der gør turen sjov og harmonisk for dig og gruppen. Hvis du er i tvivl om du kan være med, så kontakt mig og vi finder ud af det sammen. Oplevelserne er unikke. Med få deltagere kan vi komme ind på små lokale steder hvor autenticitet og charme emmer.


Man kommer ind til Córdoba, en af Spaniens ældste byer, ad den gamle romerske bro, der fører direkte ind til den gamle moske, Mezquitaen, der uden sidestykke er det mest suggestive vidnesbyrd om den muslimske kulturs blomstring i Córdoba under ummayyderne fra 900 tallet.


Gi dig selv et frikvarter, træk stikket ud og tag med på en uges vandring gennem Romertiden, forbi Maurer tiden og ind i det tyvende århundrede.
Spanien

Camino Mozarabe/ Tur 2

16-28 km

Pr. dag

150 km

Total afstand

300 m / 5 km

Stigning/ km

10'C

Koldeste

19'C

Varmeste

0 km

80 km

120 km

140 km